Ik ben Susanne Robben (1986), NASM gecertificeerd Personal Trainer. Ik ben zelf fanatiek krachttrainer en ben bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Mijn werkwijze is een no bullshit onderbouwde aanpak.. terug naar biologie en fysiologie, zonder hypes of fabels. Ik vind het van groot belang om mijzelf te blijven ontwikkelen en verbeteren om uiteindelijk als een steeds betere personal trainer mensen te helpen met het bereiken van hun droomlichaam, hun gezondheid en andere doelen die met voeding en beweging te maken hebben!

Ik verkoop geen supplementen en ik wil mensen niet afhankelijk van mij maken. Mijn missie is om iedereen zo slim mogelijk te maken. Zodat jullie op korte maar ook lange termijn een gezonde en fitte levensstijl kunnen leiden waarin jullie zelf kunnen inspelen op situaties en betere keuzes maken. Ik leer mensen hoe een lichaam werkt en wat voeding en sport daar voor invloed op heeft. Daarnaast leer ik mensen dit praktisch toe te passen in het dagelijks leven. Je vooral niet alles ontzeggen en TE strikt eten. Flexibel diĆ«ten noem ik dat.

Personal Training klinkt erg fancy en duur, echter wil ik het laagdrempelig houden voor iedere doelgroep.  Ik ben ervan overtuigd als je begrijpt hoe het menselijk lichaam werkt en waarom je iets doet het veel beter vol te houden is. Ik verkoop geen dieet, maar ik leer je beter om te gaan met voeding zodat je daarna zonder mij verder kan

Een goed voedingsschema en patroon is gevarieerd en uitgebalanceerd. Met name de variatie is iets wat voor de lange termijn noodzakelijk is om je nieuwe gezonde eetpatroon vol te houden. Daarom werk ik niet met een kant en klaar voedingsschema waarbij je steeds hetzelfde eet.  Op een makkelijke en leuke manier leer ik jou hoe je deze zelf kan maken. Hiervoor stel ik alle middelen, zoals een handige APP beschikbaar.

De sportschool kan soms beangstigend zijn. Vrees niet, ik stel je volledig op je gemak en maak je helemaal wegwijs. Zodat jij fijn en zelfverzekerd aan jouw doelen kan werken. Ik sta achter je om je te supporten!